Zvolené mestá:

Hľadám v meste

Prostoxx, s.r.o. - začni obchodovať rýchlo a jednoducho

01. 03. 2023

Spoločnosť Prostoxx, s.r.o. pôsobí len v sektore kapitálového trhu, do ktorého sústredí všetky schopnosti a skúsenosti. Prostredníctvom finančných inštitúcií, s ktorými má uzavretú zmluvu ponúka široké spektrum finančných nástrojov, aby si mohol vybrať aj ten najnáročnejší investor.

Naše produkty
Akcie
Vždy ste snívali, že budete akcionárom Applu, Microsoftu, Volkswagenu a mnohých ďalších spoločností? Veríte vizionárovi Elonovi Muskovi a jeho spoločnosti Tesla a že cena akcií tejto spoločnosti raz prelomí hranicu 1000$? Stačí pár minút a nič Vám nebude brániť nákupu akcií podľa Vášho výberu. Účet u obchodníka je možné otvoriť aj online.

Dlhopisy
Patríte medzi investorov, ktorí preferujú pevne stanovený pravidelný výnos, garantovaný emitentom daného konkrétneho dlhopisu? Otvorte si účet a vyberte si dlhopis, ktorý Vám bude najviac vyhovovať či už podľa fixácie, výnosu, emitenta prípadne iných preferencií.


Riadené porfólia
Nemáte čas dennodenne sledovať vývoj na akciovom trhu? Vyhovovalo by Vám zveriť zhodnocovanie Vašich prostriedkov odborníkom? Stačí ak si vyberiete či chcete investovať na amerických akciových trhoch alebo na najväčších európskych trhoch a sledovať ako Vaše peniaz pracujú.

Pasívne spravované portfólia - ETF
Výhodou pasívneho investovania je veľká diverzifikácia investície a nižšie poplatky, ktoré v kominácii s oslobodením od dane (v prípade investície dlhšej ako 1 rok) môžu priniesť pre investora zaujímavé zhodnotenie.

PROSTOXX, s.r.o.
Dunajská 7614/8
811 08 Bratislava
0917 329 986
www.prostoxx.sk
info@prostoxx.sk


 

ENIPRO, a.s.

Stabilné hasiace zariadenia

Ceramica Latina spol. s r.o.

Predaj keramických umývadiel do kúpeľne

ZOP plus, s.r.o.

KRBY - KACHLE - PECE - KOMÍNY - SPORÁKY A DOPLNKY

Branislav Kišac - 3MV

montáž technologických zariadení, zváracie práce, elektro-chemická pasivácia zvarov

JH Logistic, s.r.o.

Medzinárodná doprava

PROFIX RD

Veľkoobchodný predaj pneumatického náradia a spojovacieho materiálu