Zvolené mestá:

Hľadám v meste

MÁRIA ČÍROVÁ - MOJE VIANOCE 2022

18. 10. 2022
 

Jedna z najobľúbenejších slovenských speváčok, klaviristka a skladateľka Mária Čírová už desať rokov pripravuje pre svojich fanúšikov nezabudnuteľné Vianočné koncerty. Tieto hudobné stretnutia pre mnohých stálych návštevníkov po celom Slovensku znamenajú doslova začiatok Vianoc. 

Tento rok zavíta Mária aj do Topoľčian, kde vystúpi 27. novembra o 18:00 hod. v Dome kultúry. Vstupenky sú v predaji cez Ticketportal. Ak nemáš ešte vstupenky, poponáhľaj sa, pretože lístky sa rýchlo vypredávajú. smiley

Mária sa k tohtoročným koncertom vyjadrila takto: "Neskutočne sa teším, že po dvoch rokoch možeme opäť nadviazať na našu tradíciu a stretnúť sa naživo, v tej našej príjemnej rodinnej atmosfére. Nechajme sa vtiahnuť do čarovného kúzla Vianoc, ktoré sa nám každoročne pripomína v tomto období. Narodením Lásky, ktorá sa chce dotknúť našich sŕdc. Poďte sa spolu so mnou naladiť, poďte si oddýchnuť, poďte sa usmiať, poďte zavrieť oči a cítiť horiace drevo v krbe, poďte si zaspievať tie najkrajšie slovenské vianočné koledy. Teším sa na Vás s mojou vianočnou kapelou, sláčikovým kvartetom, vokalistkami a detským zborom."

Na koncerte nebudú chýbať obľúbené skladby z oboch Vianočných albumov ako Do noci tichej, Štedrý večer alebo Vianoce krásne sú, tradičné slovenské a svetové koledy v špeciálnych úpravách a samozrejme hity ako Unikát, Búrka, Kto vie, Chýbaš alebo Slobodná.

AQUATEK spol. s r.o.

Predaj výrobkov do kúpeľne - sprchové kúty, vane, umývadlá, kúpeľňový nábytok

Ratio Services s.r.o.

Správa IT služieb a IT bezpečnosť

Brawocakes

Zdravé RAW koláčiky, handmade, vegan. Plné dobrej energie, chuti a zdravia.

PROFIX RD

Veľkoobchodný predaj pneumatického náradia a spojovacieho materiálu

LEVOM GROUP, s.r.o.

Testovanie softvéru

ZOP plus, s.r.o.

KRBY - KACHLE - PECE - KOMÍNY - SPORÁKY A DOPLNKY