Zvolené mestá:

Hľadám v meste

Hudba k smútočným obradom

07. 03. 2022


Strata blízkeho človeka je vždy veľmi bolestná. Každý z nás túži, aby bola posledná rozlúčka s našimi milovanými dojímavou spomienkou na výnimočných ľudí, ktorých sme poznali a po ktorých v našom srdci zostane už navždy prázdne miesto. K tomu neodmysliteľne patrí aj vhodný hudobný sprievod.
 


Snažíme sa, aby bol obrad pre Vás a Vašich blízkych čo najpríjemnejší aj počas tejto smutnej udalosti. Preto sme čo najcitlivejšie vybrali jednotlivé piesne, ktoré presne vystihujú atmosféru situácie a zároveň sú decentným doplnením poslednej rozlúčky. Ukážky jednotlivých piesní nájdete tu.

Všetky nahrávky známych melódií v playliste sú vytvorené pomocou panovej flauty, ktorá vydáva príjemný a upokojujúci zvuk,  prostredníctvom ktorej realizujeme aj hudobný doprovod na smútočných obradoch. 

Na panovú flautu hrá Igor Gogola, ktorý má hranie na panovú flautu v krvi. Nemusíte sa o nič starať. Všetko potrebné si zabezpečí a pripraví na mieste poslednej rozlúčky. 

Miestom nášho pôsobenia sú Práznovce, Topoľčany, Partizánske, Bánovce nad Bebravou a okolie. Zavolajte nám alebo pošlite správu a pokúsime sa vyhovieť Vašim potrebám a požiadavkám.

Igor Gogola 
0908 805 908

www.smutocnepiesne.sk

ANTE Slovakia s.r.o.

Inštalácia tepelných čerpadiel, solárnych systémov a vykurovania

Brawocakes

Zdravé RAW koláčiky, handmade, vegan. Plné dobrej energie, chuti a zdravia.

MBN Vercajch

Predaj a požičovňa náradia do dielne a záhrady

LEVOM GROUP, s.r.o.

Testovanie softvéru

Ceramica Latina spol. s r.o.

Predaj keramických umývadiel do kúpeľne

AQUATEK spol. s r.o.

Predaj výrobkov do kúpeľne - sprchové kúty, vane, umývadlá, kúpeľňový nábytok