Zvolené mestá:

Hľadám v meste

HOTEL SITNO****

04. 01. 2021

Hoteli SITNO **** – Forest Resort je situovaný v malebnej prírode Štiavnických vrchov. Svojou polohou, necelých 6 km od hlavnej dopravnej spojnice miest Bratislava a Banská Bystrica a vzdialenosťou len 165 km od Bratislavy, je ľahko dostupný z ktoréhokoľvek miesta na Slovensku




Hotel prešiel rozsiahlou rekonštrukciou a v súčasnosti Vám ponúka 329 lôžok v príjemne zariadených izbách a apartmánoch.

Moderné kongresové centrum, pozostávajúce z 12 kongresových priestorov s celkovou kapacitou až 880 osôb, je prispôsobené náročným požiadavkám biznis klientely. Dve reštaurácie s terasami, denný, nočný bowlingový bar a Grill & Sport Bar sú príjemným prostredím pre stravovanie, posedenie či zábavu. Vo všetkých spoločných priestoroch sa nachádza Wifi pripojenie
Hotel disponuje 70-timi parkovacími miestami a v blízkosti hotela sa nachádza ďalších cca 150 miest na parkovanie. 
Široká ponuka služieb Wellness & Spa centra 4 ELEMENTS podporená termálnou vodou, rozsiahly areál s vonkajším bazénom, adventure golfovým ihriskom a okolitá príroda ponúkajú množstvo príležitostí pre oddych. Hotel SITNO je moderným zariadením, ktorého poslaním je poskytovať kvalitné služby v príjemnom prostredí. 

Hotel Sitno   Hotel Sitno

 

KONGRES
Moderné kongresové centrum hotela Sitno pozostáva z 13 kongresových a školiacich priestorov. Pre zabezpečenie súkromia sa školiace a kongresové priestory nachádzajú v samostatnom hotelovom trakte oddelenom od ubytovacej časti. Na každý event máme riešenie. Okrem klasických kongresových priestorov máme k dispozícii aj atraktívne priestory Boutique Events, ktoré poskytujú množstvo ďalších detailov a komfort aj pri organizácii kapacitne menších pracovných meetingov a stretnutí s dôrazom na vysokú úroveň služieb.

kongres Hotel Sitno   Hotel Sitno kongres   kongres Hotel Sitno


RODINY A DETI

Postaráme sa o Vaše deti, pokiaľ vy oddychujete, pracujete alebo sa zabávate.
Dovolenkujte s deťmi komfortne. BabyFriendly vybavenie hotela ocení každý rodič. Množstvo detailov nemáme len v množstve priestorov, kde sa detí môžu hrať a zabávať, ale hlavne aj vo vybavení. Už žiaden stres, čo všetko musíte vziať, aby ste sa z dovolenky nemuseli vrátiť skôr.


V hoteli SITNO nájdete  :

kino hotel Stink   detský kútik Hotel Sitno   zážitkové kurzy varenia Hotel Sitno
 

4 ELEMENTY AQUA & RELAX

(Pool&Activ,MiniMe Aqua Fun,Wellness Relax,Day Spa - masážne centrum)

4 Elements Day Spa - masážne centrum

Náš koncept masážnych procedúr a ošetrení vytvára novú cestu oddychu a relaxácie, ktorá bude sprevádzaná našimi jedinečnými produktmi značky 4 elements Day Spa.

Počas pobytu v priestoroch Day Spa Vás budú sprevádzať okúzľujúce vône produktov a liečivé chute našich domácich bylinkových čajov.

Neváhajte nás navštíviť a dopriať si nový uvoľňujúci a relaxačný zážitok 

4 ELEMENTY AQUA & RELAX

Dokonalý relax Vám poskytne Wellness relax zone (relaxačná zóna),v ktorej sa nachádzajú 4 sauny (suchá, parná, soľná, infrasauna) a relaxačný bazén s liečivou termálnou vodou obohatenou minerálnymi látkami ako je železo, vápnik, horčík, kremík, síra. 

bazen Hotel Sitno   sauna Hotel Sitno
 

Ďalšiu možnosťou aktívneho relaxu je Pool & Active zone (bazénová zóna), kde sa nachádza vnútorný plavecký bazén a Pool bar s relax bazénom. Počas letnej sezóny (máj-september) je táto zóna obohatená aj o vonkajšie bazény – plavecký bazén a detský Kopkov bazén.

Vnútorné detské bazény so zábavnými atrakciami pre najmenších a šmykľavka s toboganom nielen pre malých, ale aj veľkých sa nachádzajú v detskom svete MiniMe Aqua Fun (atrakčná zóna). Tu sa nudiť rozhodne nebudete!

Aqua fun Hotel Sitno   Aqua fun Hotel Sitno
 

Hotel SITNO****
Vyhne č. 103
966 02 Vyhne
Email: recepcia@hotelsitno.sk
Pevná linka: +421 45 6772 187 
Mobil: +421 908 920 016

ENIPRO, a.s.

Stabilné hasiace zariadenia

AQUATEK spol. s r.o.

Predaj výrobkov do kúpeľne - sprchové kúty, vane, umývadlá, kúpeľňový nábytok

MBN Vercajch

Predaj a požičovňa náradia do dielne a záhrady

Brawocakes

Zdravé RAW koláčiky, handmade, vegan. Plné dobrej energie, chuti a zdravia.

ChangEat

Regulácia váhy a optimalizácia stravovacích návykov

PROFIX RD

Veľkoobchodný predaj pneumatického náradia a spojovacieho materiálu