Zvolené mestá:

Hľadám v meste

HOTEL SENEC LAKE & AQUA RESORT ****

04. 01. 2021

Priamo na brehu Slnečných jazier, v prírodnom prostredí len na skok od ruchu Bratislavy, nájdete Hotel SENEC. Hotel Senec je moderne vybavený CONGRESS & FAMILY hotel s rozsiahlym kongresovým a športovým zázemím. Hotel tiež disponuje nadštandardným vybavením pre rodiny s deťmi a špeciálnou ponukou pobytov s animáciami a koncertami. Hotel ponúka ubytovanie pre max. 206 osôb (160 pevných lôžok a 46 prísteliek).





 

Jedinečné kongresové centrum ponúka kapacitu 1000 miest so širokou variabilitou usporiadania priestoru, najväčšia kongresová sála má kapacitu 650 seminárnych miest. K dispozícií je sedem školiacich a konferenčných priestoroch. Hotel Senec disponuje vlastným atraktívnym športovým areálom s množstvom športovísk, ktorý je ideálnym priestorom na organizáciu teambuildingov, family days či svadieb. Výhodou je tiež neobmedzené napojenie na komplexné služby AQUAPARKU Senec v tesnej blízkosti hotela s množstvom vodných atrakcií. Vstup do Aquaparku je neobmedzený pre ubytovaných hostí.

Hotelové reštaurácie spojené s letnou terasou poskytujú stravu formou bufetu, ako aj a´la  carte servisom až pre 350 hostí. Výbornú kuchyňu si vychutnáte v dvoch hotelových reštauráciách a na letnej terase.

Hotel Senec   Hotel Senec kongres
 
Hotel Senec Aquapark   
 

Hotel Senec ako babyfriendly hotel na brehu Slnečných jazier

Pohodlie, komfort a spoločné zážitky. To sú hlavné ciele hotela v koncepte babyfriendly. Hotel je miestom, kde si rodičia oddýchnu, zatiaľ čo ich deti budú mať dostatok priestoru na zážitky a hry, či už s rodičmi, animátormi alebo počas sprievodného interaktívneho programu a vystúpení priamo v hoteli. 


V hoteli SENEC nájdete  :


U nás si oddýchnu veľkí aj malí smiley

Hotel Senec kulinárske štúdio   Hotel Senec kinosála
 

Hotel SENEC LAKE & AQUA RESORT****
Slnečné jazerá – Sever
90301 Senec
recepcia@hotelsenec.sk
Skrátená voľba: 18 333
Pre volania zo zahraničia: +421 2 49 28 54 10

LEVOM GROUP, s.r.o.

Testovanie softvéru

JH Logistic, s.r.o.

Medzinárodná doprava

VISTACO s.r.o.

strešné izolácie

UNIVEST, s.r.o.

Vývoj databázových aplikácií a poskytovanie konzultačných služieb

PROFIX RD

Veľkoobchodný predaj pneumatického náradia a spojovacieho materiálu