Zvolené mestá:

Hľadám v meste

HOTEL ATRIUM HIGH TATRAS***

04. 01. 2021

Atrium Hotel*** v Novom Smokovci je ideálnym miestom pre rodinnú dovolenku v príjemnom horskom prostredí. Vďaka bohatej ponuke hotelových aktivít a skúsenému animačnému tímu sa celá rodina u nás zabaví v každom ročnom období.





 

Unikátne priestory hotela ponúkajú hosťom množstvo zábavy aj relax za každého počasia. V hoteli je pre ubytovaných aj neubytovaných hostí k dispozícii:

 

O najmenších hostí sa postarajú hoteloví maskoti – horský vodca SKALKO so svojou kamarátkou OZVENKOU, ktorým pomôžu aj skúsení animátori. Atrium Hotel pravidelne organizuje pre svojich hostí aj bohatý animačný program, v rámci ktorého sa detičky zabavia na minidisco, šmykparáde alebo počas tvorivých dielní. Nudiť sa nebudú ani rodičia.

Hotel Atrium art club   Hotel Atrium bazény   Hotel Atrium foodie
 
Hotel Atrium   Hotel Atrium detský kútik   Hotel Atrium kino

 

Atrium Hotel v Novom Smokovci zaujme nielen svojou netradičnou kruhovou architektúrou, ale aj svojou polohou na úpätí Slavkovského štítu. Z hotelových izieb ako aj reštaurácie s panoramatickým výhľadom sa ponúka prekrásny pohľad na tatranské štíty alebo na slnkom zaliatu Podtatranská kotlinu.  Atrium hotel ponúka komfortné ubytovanie v pokojnej oblasti Vysokých Tatier v 86 dvojlôžkových izbách, 6 rodinných suitách a jednej izbe typu De Luxe. Celková kapacita hotela 241 lôžok.

V bezprostrednom okolí hotela je množstvo turisticky atraktívnych miest. Len pár krokov od hotela sa nachádza nástupná stanica Starý Smokovec - Hrebienok – východiskový bod mnohých turistických trás. Športové možnosti a rôzne formy netradičnej zábavy sa Vám ponúkajú v letnej aj zimnej sezóne.

Svojím vybavením ako aj ponukou služieb je Atrium Hotel ideálnym miestom nielen pre trávenie rodinnej dovolenky, ale vďaka rozsiahlemu kongresovému centru a jedinečným priestorom aj pre organizovanie konferencii, školení, seminárov či workshopov pre biznis klientelu s kapacitou do 230 osôb.

K dispozícii máme väčšiu sálu ale aj menšie školiace salóniky či priestranný lounge bar. Kongresová časť sa nachádza priamo v hoteli ale zároveň je prakticky oddelená od ubytovacej časti čím je hotel vhodný aj pre organizáciu slávnostných firemných podujatí s programom do skorých ranný hodín. Príjemné prostredie Vysokých Tatier je vhodné pre každý typ firemného podujatia a v kombinácii s voľnočasovým teambuildingom je tou správnou voľbou k podpore pracovných výkonov. U nás nájdete zázemie a vybavenie pre akýkoľvek typ podujatia.

 
Hotel Atrium Tatry kongres   Hotel Atrium kongres Tatry   Hotel Atrium Tatry kongres


Hotel ATRIUM HIGH TATRAS***
Nový Smokovec 42
062 01 Vysoké Tatry
recepcia@atriumhotel.sk
Skrátená voľba: 18 333
Pre volania zo zahraničia: +421 52 44 22 342

Brawocakes

Zdravé RAW koláčiky, handmade, vegan. Plné dobrej energie, chuti a zdravia.

ENIPRO, a.s.

Stabilné hasiace zariadenia

ZOP plus, s.r.o.

KRBY - KACHLE - PECE - KOMÍNY - SPORÁKY A DOPLNKY

PROGRES MT s.r.o.

Elektrická inštalácia