Zvolené mestá:

Hľadám v meste

Brasserie LaMarine - reštaurácia na promenáde Dunaja s nádherným výhľadom

01. 03. 2023

Dôvody cestovania môžu byť rôzne. Cestovanie za jedlom, vínom a cognacom je pre nás jedným z tých ušlachtilejších. V roku 2009 vznikol v predstavách niekoľkých milovníkov obyčajného dobrého jedla a cestovania za ním koncept reštaurácie La Marine. Malo to byť miesto, kam každý prinesie to najlepšie, čo pri svojom túlaní nájde.

Už vôňa Champegne Gosset vás za sekundu prenesie späť 1 800 kilometrov do malej rodinnej brasserie v mestačku Segonzac na ustrice s Frapinovcami a prvý dúšok Noces D'Or späť do roku 1945, kedy bol uložený do pivníc. Za každým z vybraných vín i Cognacov ešte niečo vzadu je. Chceme to, čo sme zozbierali nechať zažiť aj Vás.


 

Viac ako desať rokov funguje v komplexe Eurovea reštaurácia Brasserie La Marine. Ak hľadáte miesto, kde si pripomeniete atmosféru dovolenky pri mori, závan vánku na pobreží, ste tu správne. Za tie roky reštaurácia prešla zmenou konceptu, v jedálnom lístku nájdete aj iné jedlá ako len z francúzskej kuchyne avšak francúzske jedlá stále majú svoje miesto v jedálnom lístku.  Aj keď sa zmenil majiteľ a ponuka jedál, niečo zostalo stále rovnaké. Kvalita jedla – varia tu stále výborne. 


      
 

Brasserie La Marine vás privíta otvoreným posedením vonku priamo na nábreží Dunaja. Krytá terasa však umožňuje sedieť a vychutnávať si atmosféru pri vode aj mimo slnečných dní. Ak navštívite reštauráciu počas týždňa, môžete si pochutiť na aktualizovanom dennom menu a v sezóne na rôznych sezónnych produktoch.
 

    

Brasserie LAMARINE
Eurovea Galleria
Pribinova 8
811 09 Bratislava
+421 948 300 666
info@lamarine.sk
www.lamarine.sk

MBN Vercajch

Predaj a požičovňa náradia do dielne a záhrady

LEVOM GROUP, s.r.o.

Testovanie softvéru

ENIPRO, a.s.

Stabilné hasiace zariadenia

ChangEat

Regulácia váhy a optimalizácia stravovacích návykov

Branislav Kišac - 3MV

montáž technologických zariadení, zváracie práce, elektro-chemická pasivácia zvarov

UNIVEST, s.r.o.

Vývoj databázových aplikácií a poskytovanie konzultačných služieb